0768 - 38 13 83soul.of.chili@gmail.com

Stresshantering i Härnösand och Timrå

Stresshantering i Härnösand och Timrå

Är du intresserad av att lära dig mera om stresshantering? Om så är fallet och om du bor i Härnösand eller Timrå, så har du kommit fullständigt rätt. Mitt företag, KärnKraft mental träning vänder sig till alla som vill kunna bemästra sin stress och då framför allt sin skadliga och dåliga stress. Du kanske mår dåligt i sociala sammanhang. Jag hjälper dig att minska dina stressnivåer i sådana situationer, som du finner obehagliga. Med min hjälp kan vi tillsammans vända det dåliga och göra det till någonting gott.

Kurser med mera

Jag erbjuder kurser och utbildning inom följande områden.

  • avslappning – mental och muskulär
  • stresshantering — lär dig att bemästra din stress
  • fokus – ökad koncentrationsförmåga
  • tankevurpor – lär dig att undvika tankevurpor

Vad är viktigt

När det kommer till mental hälsa, stress och dylikt, så är det viktigare i vilken riktning, som man rör sig, än var någonstans som man för tillfället råkar befinna sig. Strävar man i rätt riktning, så blir det bra till slut. Det är viktigt att målet är rätt satt, så att man inte riskerar att missa det. Jag berättar gärna mera om detta och annat, om du hör av dig till mig, Linda Fransson Wallin.

Vore detta intressant för dig?

Om du finner detta intressant och någonting som skulle kunna passa dig, så kan du höra av dig till mig för vidare information. Jag försöker alltid att vägleda alla, så att de hittar rätt kurs att gå. Många vet inte vilken av mina kurser, som passar dem bäst. Jag som har så lång erfarenhet av arbete inom denna bransch, kan på ett enkelt och sofistikerat vis tillsammans med den presumtive kursdeltagaren komma fram till en bra lösning beträffande detta.

Jag ser verkligen fram emot att kunna ta emot dig i en eller flera av mina kurser. Tillsammans kan vi hitta rätt till slut.